3-RETTERS MENU
Forret – valgfri:
- Tartelet m/ høns i asparges
- Hjemmelavet tunsalat, dild, friterede kapers og pynt. Serveres m/ ristet brød
- Rejecocktail m/ hjemmelavet rød dressing, brød og smør
Hovedret – frit valg:
- Lille stegt flæsk m/ kartofler, persillesauce, rødbeder og rødløg
- Lille wienerschnitzel m/ brasede kartofler, ærter, smørsauce og dreng
- Stjernekaster m/ 1 friteret fisk, rejer, asparges, æg, tigerreje, flodkrebs og pynt. Hjemmelavet rød dressing serveres separat
- Æggekage m/ tomat, bacon, purløg og rødbeder. Serveres med rugbrød og smør
Dessert – valgfri:
- Jordbærdrøm m/ knas og flødeskum
- Gl. Daws Æwlekage m/ knas og flødeskum
- Isdessert m/ chokoladesauce, flødeskum og pynt
- Irish coffee
2 retter kr. 289,-
3 retter kr. 349,-
Tilkøb af steak m/ bearnaise eller pebersauce, årstidens grønt/ salat og grove pommes kr. 149,-