3-RETTERS MENU
Forret – valgfri:
- Tartelet m/ høns i asparges
- Tunsalat på ristet brød, salat, dild og friterede kapers
- Rejecocktail m/ hjemmelavet rød dressing, brød og smør
Hovedret – frit valg:
- Stegt flæsk 4 stk. m/ kartofler, persillesauce, rødbeder og rødløg
- Lille wienerschnitzel m/ brasede kartofler, ærter, smørsauce og dreng
- Stjernekaster m/ 1 stegt fisk, håndpillede rejer, asparges, æg, flodkrebs og pynt. Hjemmelavet rød dressing serveres separat
- Bacon-cheeseburger m/ grove pommes og dyppelse
Dessert – valgfri:
- Gl. Daws Æwlekage
- Isdessert
- Irish coffee
- Lumumba (varm eller kold)
2 retter kr. 259,-
3 retter kr. 295,-
Tilkøb af steak m/ bearnaise eller pebersauce, årstidens grønt og grove pommes kr. 100,-