Restaurant Gl. Daws

Sommermenu

Forretter:

Rejecocktail

med icebergsalat, rejer, asparges, citron, tomat & kaviar – serveres med flutes og smør

Bruchetta

med tomat, løg, hvidløg og urter – serveres med hjemmelavet hvidløgsdressing

Tunmousse

med sprød salat, citron, kapersbær, tomat og agurk – serveres med flute og smør

Hovedretter:

Klassisk Wienerschnitzel

af kalveinderlår – serveres rosa stegt med brasede kartofler, ærter, smørsauce og wienerdreng (citron, kapers, peberrod og benfri sild)

Stegt Flæsk

med persillevendte, hvide kartofler, hjemmesyltede rødløg, rødbeder og persillesauce

Luksus Stjerneskud

på ristet franskbrød, sprød salat, 2 stegte fiskefilet, 1 dampet fisk, rejer, asparges, flodkrebs, tigerrejer, æg, kaviar og pynt. Hjemmelavet rød dressing serveres separat

Helstegt Rødspætte

serveres med grillet citron, persillevendte, hvide kartofler og persillesauce

Langtidsstegt Kalveculotte (fra kl. 16.30)

serveres rosa stegt med svampe, squash, grillet tomat og gulerødder,

bagt kartoffel med hjemmelavet hvidløgssmør og portvinsglace

Desserter:

Gl. Daws Jordbærdrøm

makron, friske jordbær, marcipancreme, kærlighed og brændt hvid chokolade

Gl. Daws Æwlekage

hjemmelavet æblegrød med vanilje, makron & flødeskum

Irish Coffee

kaffe, brun farin og whisky, toppet med flødeskum

2 RETTER KR. 259,-

3 RETTER KR. 299,-

Kontakt os

Tlf.: 81813804
Email: info@gldaws.dk

Adresse:
Smedegade 4
6800 Varde

Eller skriv til os: